در این مقاله درمان در منزل قصد داریم به بررسی تورموهای استخوانی بپردازیم، اگر برای بررسی وضعیت تومورهای استخوانی احتیاج به رادیولوژی تومورهای استخوانی در منزل داشتید با درمان در منزل بصیر شفیع تماس بگیرید تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان خدمات رادیولوژی در منزل را برای شما با کمترین هزینه و طبق تعرفه های دولتی ارائه کنند.
ابتلا به تومورهای استخوانی مانند استئوکندوما، استئویید استئوما و تومورهای غول آسا در استخوان بازو شایع نیست.
تومور سلول غول آسا اگر هم به ندرت اتفاق بیفتد محل معمول آن انتهای فوقانی استخوان بازو است که غالبا در نزدیکی سطح مفصلی گسترش می یابد.
این تومور بیشتر در افراد بالغ جوان دیده می شود.
درمان
مقایسه ی بین معلولیت ایجاد شده پس از برداشتن انتهای فوقانی استخوان بازو و خطر بالای عود تومور باید پس از کورتاژ ساده و انجام پیوند استخوانی انجام شود.
البته هر بیمار باید جداگانه ارزیابی شود ولی اگر تومور بزرگ باشد برداشتن موضعی استخوان درگیر و جایگزینی آن با پروتزهای فلزی ارجح است.
ابتلا به این بیماری ها در اندام فوقانی نسبت به اندام تحتانی بسیار کم است ولی می توان استئوسارکوما، کندروسارکوما، توموریوئینگ و میلوم را از عوامل احتمالی ضایعات تخریبی و دردناک استخوان بازو مطرح نمود.
این نوع از تومورها نسبت به تومورهای اولیه، مخصوصا در قسمت پروگزیمال استخوان بازو که دارای عروق بیشتری است بیشتر دیده می شود.
منشا این تومورها از ریه، کلیه، پستان، پروستات و تیروئید است.
این متاستازها علت شایع بروز شکستگی پاتالوژیک می باشند و درمان آن ها با تثبیت داخلی محل شکستگی و درمان های کمکی مثل پرتو درمانی است.
استخوان های بازو شایع ترین محل ایجاد کیست های ساده استخوانی می باشد که بیشتر در کودکان یا بالغین و در انتهای فوقانی استخوان دیده می شوند.
این کیست ها جایگزین ساختار طبیعی استخوان شده و در نیمی موارد ممکن است باعث بروز شکستگی پاتالوژیک به عنوان علامت اولیه بیماری شوند.
آنوریسمی نیز ممکن است در این استخوان دیده شود.
به علت اینکه کیست های ساده تا بزرگسالی خود به خود بهبود می یابند می توان آن ها را به راحتی تحت نظر گرفت.
در مورد کیست های بزرگ که ممکن است باعث شکستگی های پاتولوژیک شوند ابتدا باید کیست ها را تخلیه نمود و سپس محلول کورتیکواستروئید یا مغز استخوان اتولوگ به داخل آن ها تزریق نمود.
اغلب این شکستگی ها با درمان های محافظتی بهبود می یابند و ندرتا به تثبیت داخلی محل شکستگی نیاز می شود.